ЗАПРОСУВАЊЕ НА ГОДИНАТА! Девојка наместо ПРСТЕН, во кутијата нашла…

Loading...

Ја однел девојката на романтичен пикник, и по опуштен разговор и подготвил мало изненадување. Извадил бела кутија за прстен, и ја подал и и рекол да ја отвори…Била возбудена, мислејќи дека внатре има веренички прстен, со кој ќе ја запроси, но кога ја отворила кутијата видела голо газе со соблечени фармерки… Покрај тоа, испуштало и звук на прдење. Девојката се налутила, го турнала безобразникот и веднаш го напуштила местото.
Секако станува збор за реклама на производот „The Moon Ring“, кој може да се купи за 15 долари. Секако не е баш добар начин за да запросите девојка. Била возбудена, мислејќи дека внатре има веренички прстен, со кој ќе ја запроси, но кога ја отворила кутијата видела голо газе со соблечени фармерк

loading...