Жарко купил стан во Србија, го опремува во розе стил!

Loading...

–  „Станот ми е многу убав и не наместен. Се вселувам во септември – се пофалил Жарко за српски медиуми“.
Близнакот кажува дека има посебна желба за тоа како да изгледа ентериерот во неговиот стан, а зошто во Србија неможел да најде мебел во ампри и рококо стил, тој специјално го нарачал од Франција.
Повеќе на ТЗМ.МК-  „Станот ми е многу убав и не наместен. Се вселувам во септември – се пофалил Жарк

loading...
Loading...