Застанал да се освежи, па му го украле камионот натоварен со 22.000 смартфони

Во Соединетите Американски Држави, во местото Гари, е украден камион натоварен со 22.500 LG G2 смартфони, јавуваат странските медиуми.Возачот на камионот наводно застанал да се освежи, а крадците го искористиле моментот и го украле камионот полн со телефони.
Полцијата и ФБИ веќе започнале истрага, за кражбата тешка околу 14 милиони долари.
Слична кражба се случи и минатата година во Франција, кога беа украдени стотина iPhone 5 телефони.Возачот на камионот наводно застанал да се освежи, а крадците го искористиле моментот и го украле камионот полн со тел

Пронајдете не на следниве мрежи: