Застрашувачки: На 12 годишно девојче наместо солзи од очите и паѓаат каменчиња!

Loading...

Садија Сал (12) девојчето од едно село во Јемен ги запрепастила докторите кога започнало да плаче. Од нејзините очи наместо солзи почнале да паѓаат каменчиња.На девојчето наместо солзи и се појавиле тврди каменчиња под очите кои потполно природно се создаваат во нејзините капаци.
Малите каменчиња растат и без тешкотии паѓаат од очите, и за само неколку саати ги има по дестина. Докторите немаат објаснување за ваквиот феномен.
Погледнете го видеото…

На девојчето наместо солзи и се појавиле тврди каменчиња под очите кои потполно природно се создаваат во нејзините капаци.
Малите каменчиња

loading...
Loading...