Затворска казна од 14 години за Кристијан Голубовиќ!

Loading...

Денес, во судот во Белград е осуден Александар Кристијан Голубовиќ (44) поради трговија со дрога.Денес, во судот во Белград е осуден Александар Кристијан Голубовиќ (44) поради трговија со дрога.
Трговијата со дрога се одвивала на релацијата Белград – Нови Пазар, а за делото кое го направил Голубовиќ заработи 14 години затвор, пренесува српски Курир.Денес, во судот во Белград е осуден Александар Кристијан Голубовиќ (44) поради трговија со дрога.
Трговијата со дрога се одвивала на релаци

loading...
Loading...