ЗАВИДНА ФИГУРА И ВО ШЕСТАТА ДЕЦЕНИЈА: Ова е ТАЈНАТА на нејзиниот добар изглед!

Лепа Брена и во шестата деценија одржува завидна линија, а одговорот на прашањето како и успева тоа, се наоѓа во нејзиното (далечно) минато.Изгледа дека Брена уште во младоста развила навика редовно да вежба, па веројатно и во тоа е клучот за нејзиниот добар изглед.
Поради тоа, одлучила на Инстаграам да објави фотографија од времето кога била на вровот на славата, и на која е прикажано токму тоа – како вежба јога и гимнастика.
Изгледа дека Брена уште во младоста развила навика редовно да вежба, па веројатно и во тоа е клучот за нејзиниот добар изглед.
Поради тоа,

Пронајдете не на следниве мрежи: