Зависен од конзумирање сопствена и туѓа крв

Loading...

Ова момче го сече своето тело, за да дојде до потребната количина крв која му е потребна во текот на денот. Неколку пати, тој е уапсен поради напад врз луѓе, кои ги напаѓал со нож или ги гризел за да дојде до крв. Притоа, тој го замолил својот татко да му набави крв, од банките за крв кои што постојат.
Докторите изјавуваат дека ова момче има сериозни пореметувања, заради конзумирањето крв често има напади, исто така има слабо помнење. 
Тој е зависен од конзумирањето крв, таа зависност  настанала кај овој 23 годишен дечко од Турција, после неколку несреќи кои му се случиле.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ова момче го сече своето тело, за да дојде до потребната количина крв која му е потребна во текот на денот. Неколку па

loading...