Завршил во болница бидејќи не и ја исполнил желбата на девојката

Loading...

Сантијаго Хернандез не бил свесен што може да му се случи доколку не и исполни некоја желба на својата девојка. Хернандез завршил во болница откако не и ја исполнил желбата на својата гладна девојка. 
Тој завршил со повреди на грбот и ноозете, откако неговата девојка три пати го прегазила соо автомобилот. 
Причината за ваквото агресивно оденсување на неговата девојка е тоа што тој не сакал да застане во Мекдоналдс за да купат оброк, пред да одат дома. 
Овој бизарен случај многумина ги насмеа, но во истовреме ги загрижи.  Никој не претпоставувал дека гладот и желбата за купување оброк од Мекдоналдс може да доведе еден човек во „лудило“ кое ќе го тера да направи вакво страшно дело и да си ја повреди личноста која ја сака. 
Хернандез и неговата девојка цел ден го поминале денот во барови и пиеле алкохол. Во моментот кога сфатиле дека им е доволно оод забава решиле да одат дома. 

Девојката му кажала на Хернандез дека е гладна и дека сака да си купи оброк од Мекдоналдс, но тој и рекол дека дома имаат доволно за јадење, може да си направат и вечера. 
За жал, Сантијаго не ни помислувал дека овој одговор може да го однесе во болница, бидејќи во моментот кога застанале со автомобилот, додека се расправале, гладната девојка решила да го прегази своето момче дури три пати. 
Полицијата дополнително ќе го истражува случајот, а девојката на Хернандез најверојатно ќе си заработи кривична пријава. Хернандез завршил во болница откако не и ја исполнил желбата на својата гладна девојка. 
Тој завршил со повреди на грбот и ноозете, от

loading...
Loading...