Завршил во затвор затоа што во кревет…

Loading...

Завршил во затвор затоа што во кревет бил прегласен…Маж од Италија е осуден на шест месеци затвор затоа што бил прегласен за време на секс и го нарушил редот и мирот. 
Дури 12 соседи го пријавиле во полиција. 
Судот во Италија очигледно често не се соочува со вакви дела па ведаш го осудиле мажот.
А тој гордо изјавил дека оди во затвор зошто е многу добар во кревет.
 Маж од Италија е осуден на шест месеци затвор затоа што бил прегласен за време на секс и го нарушил редот и мирот. 
Дури 12 соседи го

loading...
Loading...