Збесна: Марија Шерифовиќ УДРИ по колегите, еве што им порача!

Некогашната победничка на „Евровизија“ упати јасна поракаМарија Шерифовиќ, една од најдобрите пејачки на Балканот. Победничката  на „Евровизија“ во 2007 година тежи  секој  незен настап да биде перфектен, а таа критикувала одредени колеги.
„Вака, сите пејачи и сите свирачи коинна своите настапи свират песни  забрзани за 30 % од оригиналното темпо во  септичка јама! Пу!
Марија Шерифовиќ, една од најдобрите пејачки на Балканот. Победничката  на „Евровизија“ во 2007 година тежи  секој  незе

Пронајдете не на следниве мрежи: