Збогум Flappy Bird: Апликацијата ќе биде тргната од App Store и Play Market

Loading...

Кон крајот на денот, Flappy Bird нема да биде повеќе достапна за симнување преку Google Play и App Store. Ова го изјави Dong Nguyen, креаторот на популарната апликација…Според Nguyen, кој живее во Виетнам, новинарите и јавноста претеруваат за успехот на оваа апликација. Се што тој сака е мир, иако неговата апликација веќе е симната над 50 милиони пати на Android и iOS платформите.
Повеќе на: gsm.mkСпоред Nguyen, кој живее во Виетнам, новинарите и јавноста претеруваат за успехот на оваа апликација. Се што тој сака е мир, иако неговата апликаци

loading...
Loading...