Збогум на четот каков што го знаеме: Фејсбук воведува историска промена во месенџерот!

Фејсбук уште еднаш одлучи  да ги шокира сите корисници на социјалната мрежа Фејсбук, така што подготвува радикална промена на чуениот месенџер.Наместо здодевните апликација која ви ги покажува пријателите со кои  до  сега сте се допишувале, месенџер воведува нови опции со кои настојува да ја подобри услугата  на истите.
Сега на почетната страна ќе имате и разни поткатегории  како опцијата „фаворити“ и „моментално на мрежа“ во кои ќе можете да видите личности со кои најчесто  се допишувате или  кои моментало се наоѓаат на Фејсбук. Исто  така, веќе никогаш нема да заборавите да честитате роденден  бидејќи во месенџерот се наоѓа потсетник и  за тој  настан.
„Начинот на кои ги читате пораките на месенџерите не се променил откако паметните телефони дојдоа на пазарот и  време е некој да се сети  на поинаква апликација. Токму затоа претставивме неколку модули, кои имаат  за цел да внесат малку разноликост во месенџерот. Во  следниот период ќе додадеме уште подкатегории и ќе се обидеме да го смениме изгледот на оваа апликација“. Рекол Стен Чудновски,  главен девелопер за месенџер на Фејсбук.
Доколку се уште не се нашла новата верзија на вашиот телефон, не морате да се грижите  бидејќи треба да помине некое време додека месенџерот стигне до вашиот телефон.Наместо здодевните апликација која ви ги покажува пријателите со кои  до  сега сте се допишувале, месенџер воведува нови опции со кои нас

Пронајдете не на следниве мрежи: