Зборовите на кои паѓаат сите мажи!

Loading...

Со една реченица унапредете го сексуалниот живот и постанете машка опсесија. Те посакувам веднаш – ова се трите магични зборови поради кои мажот ќе ве обожава во секоја ситуација. Да ја изречете реченицата вон контекст, односно кога најмалку ја очекува е полн погодок.

Кога мажот е еротски изненаден, неговиот мозок ослободува ендрофин и неуротрансмитери кои ја зголемуваат трансмисијата на импулси која влијае на расположението.
Уште една позитивна работа на оваа реченица е можноста на посилниот пол за фантазирање, а не изостанува и женската фантазија, која знае во одредени случаи да биде многу побујна од машката. Те посакувам веднаш – ова се трите магични зборови поради кои мажот ќе ве обожава во секоја ситуација. Да ја изречете реченицата вон контекст, одно

loading...
Loading...