Зборовите на синот на Ивановиќ ќе ви го скршат срцето

Loading...

Синот на убиениот лидер Ивановиќ знае дека нешто не е во ред иако неговата мајка не сака да му каже за трагедијата и нема сила да му го скрши срцето.Малиот Богдан постојано прашувал каде е татко му, дали нешто не е во ред и дали е тој во болница.
7-годишното синче не знае за трагедијата.Малиот Богдан постојано прашувал каде е татко му, дали нешто не е во ред и дали е тој во болница.
7-годишното синче не знае за трагедијата.

loading...
Loading...