Здравко Чолиќ со концерт во Скопје на 31 мај

Loading...

Во салата „Борис Трајковски“ во Скопје Здравко Чолиќ ќе одржи концерт на 31 мај.Организаторот на концертот на Здравко Чолиќ, „Гуливер Милс“, соопшти дека поради големиот интерес за концертот на 31 мај, наскоро почнува продажбата на влезниците. Со секоја купена влезница следува подарок односно најновиот студиски албум „Оган и барут“.
На неговиот најнов албум се наоѓаат 12 песни со потпис на Бајага, Туцаковиќ, Антонија Шола но и композиции од Здравко Чолиќ.
Чола за фановите подготви нови видео изненадувања, па така првиот видеоспот е за нумерата “Што ти дадох”, што е хит на Балканот. На неговиот албум гостува и нашиот виртуоз Влатко Стефановски.Организаторот на концертот на Здравко Чолиќ, „Гуливер Милс“, соопшти дека поради големиот интерес за концертот на 31 мај, наскоро почну

loading...
Loading...