Желбата на едно болно девојче, фан на „Star Trek“ е исполнета – Го запозна Стјуарт!

Loading...

Да се биде капитен ѕвезда е многу повеќе одколку  давање команди и летање низ вселената. Треба да имате големо грижливо  срце – исто како

loading...
Loading...