Жељко Јоксимовиќ бара дадилки – Eве ги условите

Loading...

Жељко и Јована Јоксимовиќ, бараат бебиситерки кои ќе им помогнат во одгледувањето на Ана и Срна, додека за синот Коста веќе имаат една.На Јелена и е неопходна помош поади тоа што Жељко многу работи и постојано е ангажиран, па таа не може да постигне се сама.
Според тврдењата на извор близок на семејството Јоксимовиќ, ним им се потребни две бебиситерки , за секое бебе по една.
-Јована никако не може да постигне се сама, уште ја боли и раната од царскиот рез и и помагаат Жељко и нејзината мајка, па поради тоа тргнаа во потрага по бебиситерки. Дадилките мора да имаат искуство, да имаат завршено медицинско високо училиште, акушерски смер и да имаат барем неколку врвни препораки. Секоја од вработените треба да биде максимално посветена на бебето, а за почеток ќе треба и во текот на ноќта да бидат со бебињата- вели нивни близок извор кој досава дека Коста си има своја дадилка.
– Јелена и Жељко пред неколку години најдоа дадилка за Коста и се презадоволни од неа- рекол тој.На Јелена и е неопходна помош поади тоа што Жељко многу работи и постојано е ангажиран, па таа не може да постигне се сама.
Според тврдењат

loading...