Жељко Јоксимовиќ на чело на „жирито од пеколот“

Loading...

Најконтроверзниот член на жирито на српскиот Х-Фактор Жељко Јоксимовиќ како да се труди да не обрнува внимание на коментарите од типот дека тој е „најлошиот“, не изгледа дека секое шоу од ваков тип мора да има „лош полицаец“. Еве како би изгледало српското „жири од пеколот“.ОСТРО – Jоксимовиќ секако би се нашол на чело на тоа жири. Најголема сцена направи со Славко Калезиќ, учесникот кој испадна од натпреварувањето, а во последната епизода се појави како водител. На негово инсистирање да каже што мисли за настапот на Н2О, од Јоксимовиќ почна да излегува иронија.
– Продукцијата добро постапи што те назначи за водител, ти си ѕвезда во ова што моментално го правиш, рече Жељко.
Јавноста најмногу ја испровоцира кога го дискредитираше Филип – Фифи, бидејќи е транссексуална личност, а не поради гласовните способности. Јоксимовиќ не ги штеди ни колегите, а главна ривалка му е Кристина Ковач. Сепак неодамна ја покажа и „нежната страна“ – наводно се расплакал слушајќи ја победничката на британскиот Х-Фактор.
Владо Георгиев (Првиот глас на Србија)
Владо Георгиев во Првиот глас на Србија отворено им говореше на натпреварувачите дека не се талентирани и дека немаат харизма, а на публиката и велеше да го покачи тонот и да си ги исчисти ушите, доколку планира да поддржи некој од нив.

 
Иван Ивановиќ (Твоето лице звучи познато)
Иван Ивановиќ во Твоето лице звучи познато, важеше за еден од најстроги критичари , а неговото навредување без штедење предизвикуваше потсмев кај гледачите и самите натпреварувачи.
Драган Босанац (Ѕвездите на Гранд)
Остана најзабележаниот водител на Ѕвездите на гранд  на сите серијали од музичкото шоу. Тој многу лесно ги критикуваше анонимните изведувачи, а и за познатите пејачки постојано знаеше да каже по некој лош збор.
Иван Тасовац (Јас имам талент)
Сегашниот министер за култура Иван Тасовац беше подготвен и да се пресмета со колегите во жирито на шоуто Јас имам талент, кога не би се сложиле со неговата оценка. ОСТРО – Jоксимовиќ секако би се нашол на чело на тоа жири. Најголема сцена направи со Славко Калезиќ, учесникот кој испадна од натпреварување

loading...
Loading...