Земал таблети кои многумина од вас ги користат, а потоа телото почнало да му гори однатре

Loading...

Повеќето луѓе не сметаат  дека таблетите за слабеење се опасни. Многумина веруваат  дека тие едноставно  ја поправаат  тежината, но  тоа е далеку од вистината.Луис Браун (25)  земал вакви таблети. Поради  хемикалиите во нив, неговата телесна температура се качила на 40, дел од нозете почнале да му се распаѓаат, едноставно телото му  горело однатре. Докторите биле приморани поради болката да го  стават  во  вештачка кома.
 Диеталните таблети   имаат за цел да се користат  под медицински надзор.
Доколку сакате да ослабете и  сакате да пробате  таблети за слабеење, претходно обратете се на доктор, а при тоа имајте на ум дека може и  вам да ви  се случи  вакво нешто.Луис Браун (25)  земал вакви таблети. Поради  хемикалиите во нив, неговата телесна температура се качила на 40, дел од нозете почнале да

loading...