Земјотрес ја стресе Македонија

Loading...

Денеска во 11.18 часот во Охрид е почуствуван послаб земјотрес.Епицентарот за земјотресот со јачина од 2.5 степени бил на два километри северо западно од Ресен, на длабочина од 5 километри.Епицентарот за земјотресот со јачина од 2.5 степени бил на два километри северо западно од Ресен, на длабочина од 5 километри.

loading...
Loading...