Жена и четири деца се избодени до смрт

Loading...

Жена на возраст од 37 години и нејзините четири деца се избодени до смрт во нивната куќа во Њујорк. Жената и нејзините четири деца крвнички се избодени со нож во нивната куќа. 
Како што известува полицијата од Њујорк, на лице место е уапсено едно лице, но не ги изнесува неговите лични податоци во јавност. 
Страшниот инцидент кој го потресе Њујорк се случил во саботата вечерта околу 10 часот, кога по пристигнувањето на мајката и децата во станот, тие биле нападнати и сите крвнички избодени до смрт. 
Децата се на возраст од седум и девет години. Се уште се непознати причините за ваквата страшна несреќа на ова петчлено семејство.
 Жената и нејзините четири деца крвнички се избодени со нож во нивната куќа. 
Како што известува полицијата од Њујорк, на лице место е

loading...
Loading...