Жена нападната од мечка: Ја загризала за главата и ја влечела низ шумата!

Loading...

Синоќа црна мечка нападнал жена пред нејзината лускузна куќа, оставајќи и повреди на лицето, нозете, прстите и градите за кои биле потебни дури 40 шевови.Како што кажува нејзиниот сопруг пред куќата навјверојатно била мајката мечка со нејзиното малечко.
Нападот се случил кога жената по име Тери Фран од Флорида отишла во гаражата во саботата за да го земе велосипедот за своето дете.
Штом децата отишле, Тери пред нивниот влез здогледала две мечки како го јадат ѓубрето кое го извлекле од гаражата.

Големата мечка застанала на задните нозе и на нападнала и ја гризнала за главата и започнала да ја влече накај шумата.
Среќа успеала некако сама да се спаси.
Тери успеала да влезе во куќата, а нејзиниот син ја пронашол како лежи во несвест и повикал Итна помош.
Ја однеле во болница каде виделе дека има повреди од гризањето и исекотини по целото тело.  Вчера Тери била пуштена од болница и моментално се опоравува во својата куќа.Како што кажува нејзиниот сопруг пред куќата навјверојатно била мајката мечка со нејзиното малечко.
Нападот се случил кога жената по име Те

loading...
Loading...