Жена од Холандија е притворена поради 65 000 повици кон нејзиното поранешно момче

Loading...

42 годишна Холанѓанка е притворена откако направила рекорден број јавувања во една година.42 годишна Холанѓанка е притворена откако направила рекорден број јавувања во една година. Таа го бомбардирала своето поранешно момче со скоро 65 000  телефонски повици во времетраење од една година.
Тоа се во просек 178 повици во текот на еден ден, или седум јавувања во еден час.
Полицијата од Ротердам ја уапсила опседнатата жена, откако 62 годишната „жртва“ го призна вознемирувањето. 42 годишна Холанѓанка е притворена откако направила рекорден број јавувања во една година. Таа го бомбардирала своето поранешно момче со скоро 65 0

loading...
Loading...