Жена се породила во воз! Родила здраво женско дете од 3 килограми!

Loading...

Мислам дека ќе се породам. Помогнете ми!Додека патувала од Северна Каролина до Њу Јорк, минатата сабота, Шира Лоу родила здраво женско бебе во барот во возот во кој патувала! Терминот за пораѓање и бил во март, па патувала сама за да го посети четири годишната ќерка и сопругот, кој неодамна добил нова работа.
По неколку контракции, Лоу сфатила дека тоа се породилни болки и се упатила во барот од возот. Се обвратила на една патничка по име Кристина,и и рекла: Мислам дека ќе се породам. Помогнете ми!
Кога кондуктерот ја прашал дали таа може да издржи до следната станица за 10 минути, таа одговорила: Не разбирате. Бебето излегува! Таа била во право. Мајките се секогаш во право. Кога возот застанал на станицата, двајца полицајци и еден болничар до брза помош се качиле во возот и ја префрлиле Лоу нна носилка. Таа рекла дека болките се пореголеми, а болничарот зивикал дека бебето веќе се гледа!

Со само три туркања, се родила Тринити Кристина Стоукс, која имала само 3 килограми. Средното име на Тринити е во чест на патничката, која прва и помогнала. Целото породување траело само 18 минути.
Сите патници биле пресреќни и и честитале на мајката.
Каков необичен настан!Додека патувала од Северна Каролина до Њу Јорк, минатата сабота, Шира Лоу родила здраво женско бебе во барот во возот во кој патувала! Терминот за

loading...
Loading...