Жена се самозапали пред бугарското собрание

39-годишна жена се самозапали пред зградата на бугарското собрание. Први на помош и притекнале новинарите на работна задача, ужаснати од глетката.39-годишна жена се самозапали пред зградата на бугарското собрание. Први на помош и притекнале новинарите на работна задача, ужаснати од глетката.
Огнот ги зафатил косата и облеката на жената, која не кажала зошто го сторила тоа. Веднаш била префрлена во болница со голем процент изгореници на телото.39-годишна жена се самозапали пред зградата на бугарското собрание. Први на помош и притекнале новинарите на работна задача, ужаснати од глетката.

Пронајдете не на следниве мрежи: