Жените занемеа, мажите потврдија: Овие работи лудачки не привлекуваат

Loading...

Мажите паѓаат на убави жени – кратко и јасно.Всушност, мажите ги заведуваат сосема обични, природни и спонтани работи.Следната листа секоја жена треба да ја прочита – ќе ви ја врати насмевката на вашето лице.
1.Мажот сака да ја види жената во мини сукња, без дилема . Меѓутоа,  утринскиот поглед на неговата трага како во пижами се протега на креветот го исполнува неговото срце. Една толку спонтана работа може да ги разбуди оние најубави емоции кај мажите. Чувство на интима и припадност.
2.Може да потрошите брдо пари за фризер и скапоцени препарати, но на мажите без дилема им е најсексипилна природна,опуштена коса која паѓа преку рамената.
3.Слично е и со шминката. Мажите најмногу го сакаат лицето без шминка, иако нема ништо лошо ни во минималната,потполно природен мејкап. Тие не сакаат претерување. Најслатки им се бакнежите без кармин.
4.Заблуда е тоа дека мажите сакаат да видат рамен стомак со мускули. Тие сепак преферираат малку заоблен стомак.
5.Иако на жените ова им се маки број еден, на мажите брчките им изгледаат привлечно. Тие за нив се знак на искуство,мудрост и зрелост.
6. Во друштво најслатко се јаде, затоа мажите покрај себе сакаат да имаат девојка со која ќе можат да уживаат во храната. Меѓутоа, треба да се направи разлика помеѓ добар апетит и прејадување.
7. Иако на многу девојки им е фрустрирачки да носат наочари за вид, на мажите воопшто не им сметаат туку напротив. Кога ќе видат девојка со наочари, стекнуваат впечаток дека се работи за сериозна,независна жена.
8.На изненадување на многу жени, на мажите трагата од костимот за  капење по сончањето им изгледа особено секси. На нив не им смета малку бела кожа на местата каде што вашите интимни делови ги покрива костимот за капење.
9.Точно е дека мажите сакаат миничи, но долгите сукњи не им се ништо помалку секси. Им оставаат доволно простор за имагинација.
10.На крајот – совет за жените: Не ги сокривајте своите стопала од партнерот, тие сакаат да видат голо женско стопало. Тоа им е еден од најсексипилните делови на женското дело.Следната листа секоја жена треба да ја прочита – ќе ви ја врати насмевката на вашето лице.
1.Мажот сака да ја види жената во мини сук

loading...