ЖЕНСКА ИНТУИЦИЈА: Моќно љубовно оружје кај ЖЕНИТЕ!

Жените имаат љубовно оружје за кое не се доволно свесни или не веруваат во неговата моќ доволно.Овде се работи за оружје кое го поседуваат жените, кога станува збор за љубовта, но се чини дека се помалку или речиси и да не го употребуваат. Ако не можете да се сетите за што станува збор еве помош. Тоа е женската интуиција.
Можеме да го наречеме инстинкт или пеперутки во стомакот, во секој случај, сериозната женска интуиција е подарок од боговите. Покрај тоа, еволуцијата ги подобри нашите внатрешни аларми, но ние како да ги забораваме, па често ги игнорираме таквите знаци на предупредување, особено кога станува збор за љубовта. Па зошто често ги игнорираме сигналите дека мажот кој е до нас е сето она што ние не го заслужуваме?
Замислете сценарио, во кое запознавате дечко, но нешто во врска со него ви е сомнително или немате никаков впечаток за безбедност. Сепак, повеќето од жените некако неможат да се убедат дека дечкото е ОК, а се прашуваат зошто не би му дале шанса? Сосема погрешно, експертите советуваат. Иако жените дедека растат се учат да ги исполнуваат желбите на другите, но не е и да бидат приморани да страдаат од некој, само за да не ги повредат.
Ова не значи дека секој пат е така, но во повеќето случаи е.
Значи следниот пат кога ќе размислувате за првите вакви знаци за да ја избегнете ситуацијате каде што ќе си кажете, „Требаше да го знам тоа“
Ова сигурно е еден од најлесните начини да се биде среќен и задоволен.
Затоа девојки СЛЕДЕТЕ ЈА ИНТУИЦИЈАТА, ТАА НЕМА ДА ВЕ ИЗЛАЖЕОвде се работи за оружје кое го поседуваат жените, кога станува збор за љубовта, но се чини дека се помалку или речиси и да не го употреб

Пронајдете не на следниве мрежи: