Женски труп испливал од водите на Дунав!

Денеска попладне на десниот брег на реката Дунав е пронајден женски труп на старост од околу 50 години.Телото на жената испливало од водите на Дунав во Земун и околу 12:20 часот било забележано од случајни минувачи.
Идентитетот на жената се уште не е познат. Увидот е во тек.Телото на жената испливало од водите на Дунав во Земун и околу 12:20 часот било забележано од случајни минувачи.
Идентитетот на жената

Пронајдете не на следниве мрежи: