Женските гради ќе ви покажат каков карактер има мажот

Loading...

Неодамнешните истражувања покажаа дека постои поврзаност помеѓу женските гради и карактерот на мажите. 
Карактерот на мажите може да се одреди според величината на женските гради коои тие ги посакуваат. Вкусовите кај сите мажи се различни, како и видот на женските гради. 
Како и да е, познато е дека мажите не можат да им одолеат на задниците и градите на жените, а секој маж си сака различен тип на женски задник и гради. 
Мажите кои сакаат жени со големи гради, се смета дека секогаш се отворени за комуникација, сакаат спорт и се пушачи. 
Оние мажи кои преферираат жени со мали гради, најчесто се секогаш повредени во врската, религиозни се, депресивни, и се љубители на конзумирање на големи количини алкохол.
Додека мажите се магепсани од градите на жените, тие пак преферираат други работи кај мажите. Жените кај мажите сакаат длабок поглед, виткост и мал задник, додека пак онаа голема машка гордост која ја задоволува секоја девојка е на последно место на листата на тоа што ги привлекува жените кај мажите. Неодамнешните истражувања покажаа дека постои поврзаност помеѓу женските гради и карактерот на мажите. 

loading...
Loading...