Жерновски и платениците на СОРОС и СДСМ го исполитизираа првиот училишен ден

Loading...

Градоначалникот на Центар Андреј Жерновски денес одлучи да лаже и манипулира пред очите на многуте родители присутни на свеченото влегување на првачињата во ОУ „Димитар Миладинов“. Вообичаениот начин на прослава, медиумите под контрола на СДСМ/Сорос се обидоа лажно да го претстават како посебна забава која наводно била приредена исклучиво поради ќерката на Никола Груевски, пишува Инфомакс.-Неколкумина кои ги контактиравме за кои знаеме дека имаат дечиња во училиштето ни потврдија дека истиот начин на пречек на првачињата бил организиран и лани, и годината претходно. Директорката која ни ја опишаа како исклучително љубезна секогаш кога можела ги пречекувала родителите, како што впрочем го пречекала и градоначалникот Жерновски со кого се ракувала на влезот, пишува порталот.

Медиумите под контрола на СДСМ/Сорос се обидоа да ги покријат лагите и манипулациите, премолчувајќи го одговорот на директорката на училиштето.
Ваквиот принцип на работа не е непознат за СДСМ/Сорос, имајќи во предвид дека Зоран Заев преку видео порака до првачињата испраќаше пораки со политичка пропганда.-Неколкумина кои ги контактиравме за кои знаеме дека имаат дечиња во училиштето ни потврдиј

loading...