ЖЕШКА АЛБАНКА: Подобра сум и од Џеј Ло!

 Една од најпознатите косовски старлети е извесната Калаши Кобреша, кој не се срами да се разголи и да ги покаже своите атрибути.
Таа

Пронајдете не на следниве мрежи: