Зголемен бројот на бракови, разводите намалени

Loading...

Вкупно 3.119 бракови се склучени во четвртото тримесечје од 2017 година што е зголемување за 6,9 отсто во споредба со истиот период од 2016 година.Според Државниот завод за статистика, бројот на разведените бракови во ова тримесечје е 590 што претставува намалување за 9,8 проценти.Според Државниот завод за статистика, бројот на разведените бракови во ова тримесечје е 590 што претставува намалување за 9,8 проценти.

loading...
Loading...