Ѕирнете во луксузниот стан на Ана Бекута

Loading...

Пејачката Ана Бекута ги отвори вратите на својот дом за српскиот магазин „Plus online“ и го покажа својот вкус за уредување во парчето домашен рај.Станот се наоѓа во елитниот дел на Белград, а Ана се потрудила за секој детаљ да биде беспрекорен.
Од амбиентот преовладуваат земјените нијанси и стаклото, особено во дневниот простор и трепезаријата. Во продолжение ѕирнете во домот на славната пејачка и запознајте ја во едно поинакво светло- домаќинско.
 

Станот се наоѓа во елитниот дел на Белград, а Ана се потрудила за секој детаљ да биде беспрекорен.
Од амбиентот пр

loading...