Живееме во заблуда цел живот?! Не сте свесни колку е драгоцен овој дел од обетките кој редовно го фрлате!

Loading...

Колку распарани обетки имате? За момент губите обетка посебно во зима кога  се мотаме со  шалови. На изглед бескорисните  делови  кои доаѓаат  во  пакет со  накитот не се тука без причина.Знаете дека обетките, кога ги купувате, доаѓаат со  оној пластичен проѕирен дел кој сите го фрламе во канта за ѓубре? Е, тоа сигурни сме, нема повеќе да го правите, а една од причините е и тоа што повеќе нема да изгубите ниту една обетка.
Челси Смит објавила неверојатна работа на Твитер, па жените  не можат  да веруваат како и  самите не се досетиле на тоа. Имено, обетките би требало  да се прицврстуваат со пластичниот дел, а не металниот бидејќи на тој  начин тој  спречува  истегнување на ушната реска  доколку  обетката е тешка, а во случај  дупката да се малку поголема, пластичниот дел ќе ја држи обетката цврсто на место.

Нејзиниот твит е споделен повеќе од 40.000 пати, а жените ширум светот  се согласиле дека тоа всушност многу  подобар начин за носење на омилениот накит.Знаете дека обетките, кога ги купувате, доаѓаат со  оној пластичен проѕирен дел кој сите го фрламе во канта за ѓубре? Е, тоа сигурни сме, нема

loading...