Животот на болничарката Софија и се претвори во ПЕКОЛ: „Не сум ја убила Ивана“

Софија за српски Ало изјавила дека не и продала на Ивана анестетик „propofol“ од кој била причината за смртта.Љубиша П. и Софија Ш. се вработени во една српска болница и тие ја снабдувале Ивана Бакиќ со инекции „propofol“, открива српски Ало. Како што дознава порталот, Софија пред година дена била осомничена за земање нелегално лекови од болницата па поради тоа е префрлена на Воената медицинска академија.
Софија за српски Ало изјавила дека не и продала на Ивана анестетик „propofol“ од кој била причината за смртта.

– Не ја убив Ивана. Не сум и продала ниту сум и дала инекции. Ниту сум и ја ставила браунилата. Никогаш не сум била во хотелската соба со број 326. Спремна сум тоа се да повторам и на детекторот за лаги. што дури и тоа го барав од полицијата кога ме испрашуваа. Живото поради ова ми се претвори во пекол, дури и мојата ќерка се обиде да се убие кога дозна од медиумите дека наводно сум вмешана во смртта на Ивана, вели Софија за српски Ало.Љубиша П. и Софија Ш. се вработени во една српска болница и тие ја снабдувале Ивана Бакиќ со инекции „propofol“, открива српски Ало. Ка

Пронајдете не на следниве мрежи: