ЗЛОСТОРСТВО КОЕ ГО ШОКИРАШЕ РЕГИОНОТ: Пред да си ја убие 3 годишната ќерка и себе, на сопругата и рекол дека…

Loading...

Две безживотни тела пред два дена околу 13 часот биле пронајдени во семејната куќа во Модрич.Повеќе на ЛИНКОТ.Како што неофицијално се дознава, 29 годишниот Горан Мишановиќ, инаку општински службеник во Модрич, со огнено оружје ја убил својата тригодишна ќерка, по што извршил самоубиство. Кој е мотивот на оваа страшна случка, како и деталите на овој немил случај, од полицијата не сакале ништо да откријат, се додека трае истрагата. Меѓутоа, се сомнева дека Мишановиќ на ова злосторство се одлучил по брачниот бродолом.
„По низата проблеми кои ги имале во бракот, сопругата го остави. Минатата седмица конечно се разведоа, а нему многу тешко му падна тоа“- кажува негов познаник.
Наводно, Мишановиќ , чиј татко како војник загинал во војната, во една прилика на својата сопруга и се заканил дека „ќе зажали цел живот“ затоа што го напуштила, но никој не можел ниту да претчувствува дека ќе се случи вакво нешто.
„Тие повеќе пати се разделуваа, но таа му се враќаше секогаш. Тој брак беше доста проблематичен уште од самиот почеток. Таа конечно пред месец дена отиде кај своите и повеќе не се врати и покрај многубројните заканувања.  Вечерта пред да се случи несреќата, сопругот најпрвин ја молел, потоа уценувал но таа си останала на својата одлука. Не можеше никако да се помири со фактот дека ја нема. На крајот го одвел девојчето со себе кажувајќи и дека ќе зажали за оваа одлука. Никој незнае што се случило во меѓувреме. Соседот околу 10 часот слушнал пукање но не ни помислил на вакво нешто. Дури три часа подоцна се се открило“- кажува шокираниот познаник.Како што неофицијално се дознава, 29 годишниот Горан Мишановиќ, инаку општински службеник во Модрич, со огнено оружје ја убил својата тригодишна ќе

loading...
Loading...