Знаци кои ги издаваат неговите сексуални намери

Loading...

 

Некои мажи отворено и јасно ќе ви кажат дека сакаат да имаат секс со вас. Но некои овие желби ги покажуваат преку говорот на телото
Постојано го допира носотДали сте знаеле дека нервните завршетоци на носот се поврзани со еректилното ткиво на мажот? Тоа го докажа едно неодамнашено истражување. Ако мажот додека разговара со вас повремено го допира носот, тоа би можело да биде знак дека сака секс. Но, ако е настинат тогаш нема никаква врска со сексуалната конотација.
Зениците му се ширатЗголемувањето или намалувањето на зениците не може да се контролираат, тоа е работа на рефлекси. Обрнете внимание на неговите очи. Ако му се допаѓате и ако сака секс со вас, тогаш зениците ќе му бидат проширени.
Гласот му станува невообичаено длабокКога мажот е возбуден, несвесно почнува подлабоко да зборува. Истото се случува и кај жените. Ако додека разговарате, забележувате дека гласот му е подебел, можете да бидете сигурни дека ве посакува.
Со рацете покажува на гениталиитеМногу мажи кога сакаат секс, со раката несвесно покажуваат кај гениталиите. Доколку го држи палецот на предниот дел на џепот, со тоа потсвесно сака да ви обрне внимание на него. Во тој случај бидете сигурни дека фантазира за секс со вас.
Случајно ве допираАко забележувате дека некогаш знае и случајно да ве допре за рамената, грбот или дланките, знајте дека потсвесно сака да ги допре вашите гради. И тоа е знак за кој не треба посебно објаснување, потполно е јасно дека ве посакува во кревет.
Грицкање и оближување на уснитеОвој знак е својствен за жените, но ниту мажите не се имуни на него. Додуша, тие тоа го прават многу посуптилно, па морате добро да обренете внимание. Ако забележите дека повремено ја грицка долната усна или пак преминува со јазикот преку устата, ве посакува.
Ако се наведнува према васИсконските нагони во мажите ја будат потребата за доминација и заштита на жените. Тоа посебно се јавува кога се уште не спиел со жената, а сака. Обрнете внимение на неговото тело. Доколку ја користи секоја прилика да се наведне кон вас, додека нешто објаснува, тоа е јасен знак за вас и за другите мажи дека ве посакува само за него.
Извор: lady.mk
 

Некои мажи отворено и ја

loading...