Знаци кои покажуват дека ја преболел поранешната девојка!

Loading...

Средбата со поранешниот партнер/ка може да биде многу неугодно, особено ако сте во друштво на новиот партнер/ка.Следењето на поранешните на Фејсбук може да биде многу забавно, но и лошо за новата врска.
Секако, тој ќе каже дека ништо не чувствува за неа, но, тоа не е знак дека ја преболел претходната девојка. Ова се малите скриени сигнали кои го издаваат:
Ја нема на Фејсбук
Следењето на поранешните на Фејсбук е забавно, но штетно за новата врска. Ако момчето постојано го проверува профилот на поранешната, значи се уште му е важна. Ако ја има избришано од својата листа на пријатели, покажува дека може да живее без да знае што таа прави. Секако тоа е добар знак.

 
Неговите пријатели смеат да ја споменуваат
Мажите кои имаат чувства кон поранешната не им дозволуваат на пријателите да ја споменуваат. Ако неговите пријатели пред тебе можат да го споменат нејзиното име, значи дека се завршило.
Кога ќе ја сретне, не се скаменува
Средбата со поранешната може да биде многу неугодна. Мажот кој останува без текст кога ќе ја сретне поранешната сигурно не ја преболел.  Оној кој успева да ја запознае без проблем старата со новата девојка докажува дека ја преболел претходната. Следењето на поранешните на Фејсбук може да биде многу забавно, но и лошо за новата врска.
Секако, тој ќе каже дека ништо не чувствува за н

loading...
Loading...