Зоофил: Секс со коза е мое уставно право!

Loading...

Американецот Шон Кајт Орис(41) е обвинет за вознемирување бидејќи ги уверувал луѓето во еден кафе бар, дека сексот со коза е негово уставно право. Орис е уапсен,  а во полиција се пожалил дека сопственикот на кафе-барот го претепал.
Од друга страна, сопственикот рекол дека Орис во алкохолизирана состојба им приоѓал на гостите и ги испрашувал дали има загарантирано право да има сексуални односи со коза.
-Го замолив да си оди бидејќи се однесуваше непримерно. Тој отиде, но набрзо се врати со нож. Морав да повикам полиција- вели сопственикот на кафе-барот.
Од полицијата изјавиле дека во моментот кога го уапсиле Орис тој бил во алкохолизирана состојба, постојано се смеел и велел дека има уставно право да има секс со коза.
Имено, ова не е прв ваков случај во Америка, претходната година еден човек на суд се обидуваше да докаже дека има право на секс со своето магаре.Американецот Шон Кајт Орис(41) е обвинет за вознемирување бидејќи ги уверувал луѓето во еден кафе бар

loading...
Loading...