Зоран го познава убиецот на Јелена Марјановиќ?! Откриени нови детали од истрагата на мистериозното убиство на пејачката!

Loading...

Полицијата која го истражува убиството на Јелена марјановиќ открила дека пејачката ја убил некој  од нејзиното и опкружувањето  на нејзиниот сопруг, но  дека Зоран во  моментот на злосторството  не го  знаел тоа.„Знаеме кој  е убиецот, но  тоа не е доволно за обвинителството. Злосторникот е маж и  жртвата добро  го познавала“, рекол извор на истрагата за српските медиуми.

Да потсетиме, Јелена Маерјановиќ на 2-ри април  околу 15 часот се разделила од сопругот Зоран и ќеркичката Јана на насипот во Црвенка и  заминала на трчање. Нејзиното  безживотно  тело е пронајдено  ден подоцна во каналот во Борча.„Знаеме кој  е убиецот, но  тоа не е доволно за обвинителството. Злосторникот е маж и  жртвата добро  го познавала“

loading...