Зоран Илиев ќе го промовира својот нов сингл во сабота!

Loading...

Победникот на „Макфест 2011“ со песната „Ангели и демони“ во сабота ќе ја промовира својата нова песна под наслов „Моја Вистина“.Веќе на сите ни е добро познат Зоран Илиев. Победникот на „Макфест 2011“ со песната „Ангели и демони“ во сабота ќе ја промовира својата нова песна под наслов „ Моја Вистина“.
Комплетен автор на новиот сингл на Зоран Илиев  е Роберто Поп Димитров  – Кентаур продукција.
Песната „Моја вистина“ е балада и ќе биде пуштена во етер на сите радио станици веќе во сабота!Веќе на сите ни е добро познат Зоран Илиев. Победникот на „Макфест 2011“ со песната „Ангели и демони

loading...
Loading...