Зошто Беквалац го откажа својот настап во Шведска?

Loading...

Пејачката Наташа Беквалац го откажа својот настап во Малмеу во Шведска поради проблеми со организаијата.„Поради проблеми од страна на организаторите, мојот тим не успеа да се договори околу настапот. Тие ги пуштија рекламите, така да не е до моите луѓе. Жал ми е поради луѓето, но во мојот тим никогаш немало никаков пропуст- кажува пејачката за„ Story.“„Поради проблеми од страна на организаторите, мојот тим не успеа да се договори околу настапот. Тие ги пуштија рекламите, така да не е до мои

loading...
Loading...