ЗОШТО ДА КОРИСТИТЕ РИЦИНУСОВО МАСЛО?

Loading...

Рицинусовото масло е корисно и треба внатрешно да го внесувате бидејќи помага за смирување на цревата, помага полесно да се прочистите, а воедно погодно е за сите болести.Ако го користите надворешно, маслото ја смирува кожата, има бројни бенефити и го отстранува масното ткиво.
Одлично е и за косата бидејќи го стимулира растот и ја намалува кршливоста.Ако го користите надворешно, маслото ја смирува кожата, има бројни бенефити и го отстранува масното ткиво.
Одлично е и за косата бидејќи го

loading...