Зошто да не купувате Apple часовник?!

Loading...

Од погледот на тоа што го нуди, Apple часовникот мора понуди нешто доста неверојатно, за да ме убеди да платам 350 долари. Часовникот што го покажаа беше прилично зачудувачки, но во продолжение прочитајте за 5-те причини зошто да не го купувате:
1. Никогаш не сум носел часовник, па зошто сега би користел?
Тешко е да се види како мојот живот ќе се подобри ако носам smartphone уред на мојот рачен зглоб. Не шетам наоколу цел ден прашувајќи се колку е часот и сметам дека комбинацијата на носење смартфон и седење пред компјутер, најмалку 8 часа дневно, прилично ме изненадува.
2. Може да ми го влоши животот
Можноста да ја контролирате вашата потрошувачка на калории и вашето движење, секогаш да сте на располагање на вашите пријатели и работата, може да звучи добро за некои, но претставува рецепт за стрес. Во 2014 година, потребно ни е помалку технологија,а не повеќе. Една неодамнешна студија покажа дека директорите се поврзани со својот имејл по 13,5 часа дневно. Дали ни е потребен поефикасен начин да ги добиеме тие мејлови?

3. Постои поевтин начин да го следите вашиот тренинг
Можеби ќе сакате да изгубите неколку килограми. Па, добрата вест е дека луѓето ги прават овие работи со години, без помошта смарт- уредите, поврзани на Интернет. Часовникот за трчање, кој чини 15 долари, ќе ти каже колку брзо трчате, што е доволно ако сакате да учествувате во трка.
4. Целосно ќе ја намали вашата концентрација
5. Веројатно, ако го купам, ќе го скршам проклетото нешто
 Часовникот што го покажаа беше прилично зачудувачки, но во продолжение прочитајте за 5-те причини зошто да не го купувате:
1. Никог

loading...
Loading...