Зошто Ким Кардашијан помина цела седмица во болница?

Loading...

Се чини дека Ким Кардашијан не се брза да ја напушти болницата, по нејзиниот пораѓај во саботата – но тоа не значи дека има некаков проблем со нејзината „прекрасна ќерка“.
Бебето одлично напредува и ја постигна тежината која ја очекуваа докторите.  Со него нема никакви проблеми.
Кардашијан (32) била пренесена Сендарс- Синаи, медицинскиот центар во Лос Анџелес, на 14 Јуни, на почетокот на работното време, бидејќи дошло до компликации, што може да го објасни фактот, зашто таа уште не ја напушта болницата.
„Ако бебето беше малку предвреме родено тогаш ќе сакавте да го гледате малку повеќе“ вели доктор Shelena Lalji. „Бидете сигурни дека бебето е целосно независно и не му е потребна било каква дополнителна респираторна помош или мониторинг.“
Во меѓувреме, таткото Кајни Бест, не ја напушти својата девојка, така што триото постојано има посетители кои им носат колачиња, поклони и најдобри желби.
„Медицинските сестри имаат само пофални зборови за Ким. Тие велат дека е многу слатка и многу лесно можеш да се спогодиш со неа.“ – вели близок извор на семејството за таблоидите.
Кардашијан можеби нема некои посебни наредби и барања, но нејзиниот престој во болницата чини 4.000 долари од ден, што значи плаќа прилично голема сума за да остане во болницата.
„Осигурителните компании за жал сакаат пациентите што е можно поскоро да си одат дома,“ вели доктор Lajli. „Но во нејзиниот случај, сигурна сум дека тоа не е никаков проблем“.
Погледнете како ќе се вика ќерката на Ким Кардашијан на следниот ЛИНКСе чини дека Ким Кардашијан не се брза да ја напушти болницата, по нејзиниот пораѓај во саботата – но тоа не зна

loading...
Loading...