Зошто Македонците не можеа да гласаат за своите фаворити на „X фактор“?

Loading...

Зошто Македонците не можеа да гласаат за своите фаворити на „X фактор“?Најпрво пејачката Елена Ристеска објави фотографија на својот Инстаграм профил за СКАНДАЛОТ со гласањето на Х фактор.
 
Покрај тоа што таа се обидела да гласа во определеното време за гласање сепак добила одговор дека гласањето не било започнато.
 
По објавувањето на веста многу од нашите читатели ни напишаа дека се соочиле со ист проблем, и покрај тоа што се обиделе многупати да гласаат сепак гласањето било безуспешно.

 
 
Додека голем дел од нив после неколку пратени пораки успешно гласале.
 
Ние се прашуваме која е причината за тоа? Дали станува збор за технички проблеми кои се недопустливи за едно вакво шоу или причината е нешто друго?
 
Се надеваме дека до следниот концерт во вторник проблемите ќе бидат отстранети и дека Македонците ќе може да гласаат за своите фаворити.Најпрво пејачката Елена Ристеска објави фотографија на својот Инстаграм профил за

loading...
Loading...