Зошто мажите гледаат порно филмови?

Loading...

Јавна тајна е дека жените се љубители на порно филмови, но мажите се нивни најголеми фанови. Што е тоа што ги тера мажите да гледаат порно филмови? Погледнете ги 10-те причини кои ќе ви одговорат на тоа прашање.
Досадно му е
Според некои истражување, дојдено е до заклучок дека мажите најчесто гледаат порно филмови затоа што им е досадно.
Маструбирање
Порно филмовите и маструбирање одат заедно. Имено, тоа е втората причина зошто мажите гледаат порно филмови
Никој друг не им бил достапен
Мажи чекање кога е сексот во прашање ?!  Доколку новната жена и девојка не им е при рака, пуштаат порно филм и уживаат.
Теретаната е затворена
На некои мажи вежбањето им е лек за стресот. Па доколку не можат да одат во теретан, наоѓаат друг начин за забава.
Сметаат дека порно филмовите се смешни
Така барем тврдат некои жени чии што мажи гледаат порно филмови. Но и некои маќи сметаат дека порно филмовите се забавни и смешни.
Тој е мрзелив
Гледајќи порно не мора да го напушти својот кревет.
Полесно е од „правата работа“
Сексот е неуреден, за оние што тоа го сакаат на поедноставен начин, полесно им е да уживаат во добар порно филм.
Учење нови сексуални пози
Го гледаат како начин да научат нешто ново во сексот.
Гола Џена Џејмсон
Сите жени не исгледаат како неа, но мажите се визуелни суштества и ако им се допаѓа  некоја девојка не значи дека би се венчале со неа.
Добри актерки
Ова никогаш не е причина.Јавна тајна е дека жените се љубители на порно филмови, но мажите се нивни најголеми фанови. Што е тоа што ги тера маж

loading...