Зошто некои фраери избегнуваат сериозни врски

Loading...

Жените обично се карактеризираат како понежни суштества, кои трагаат по сериозни и романтични врски. Но кај мажите е тотално спротивното. Тие подобро ги контролираат емоциите и покрај големиот избор на жени и желбата да бидат со многу од нив,  не ни размислуваат за сериозна врска до одреден момент. Се до тој момент, еве зошто момците повеќе уживаат да бидат сингл.

Обожаваат да ловат
Мажите се по природа ловци. Трчаат по жени и ги бомбардираат со разни фори додека не се фатат во  мрежата и станат нивни. Многу приказни тука завршуваат, затоа што сето тоа веќе не им е интересно. И продолжуваат понатаму. Бараат нова жртва. Ако дечкото кој ви се допаѓа е ловец во душа, тогаш тешко дека би се одлучил на врска.
 
Се за егото
Да се има статус на нескротлив маж за некои момци е повредно отколку да се биде во врска. ако е посакувам од многу припаднички на понежниот пол, тешко е да се очекува дека една обична врска ќе го задоволи неговто его, па во тој случај порадо би одбрал да остане сам.
Нема монотонија
Колку и да го исполнува врската, сепак многу момци се свесни за монотонијата која може да завладее и тоа едноставно им е неприфатливо. Момците кои брзо губат интерес и секогаш наоѓаат нешто ново што им се допаѓа, тешко ќе останат заинтересирани за врска затоа што забавата која им се пружа кога немаат девојка им претставува многу големо задоволство.

Нова играчка
Можеби звучи лошо, но жените за многу мажи се како нови играчки за трошење на времето. На почетокот се заљубени во една, но како и децата, брзо губат интерес и бараат нова која ќе им пружи поголема забава од претходната.Жените обично се карактеризираат како понежни суштества, кои трагаат по сериозни и романтични врски. Но кај мажите е тотално спротивното. Тие подоб

loading...
Loading...