ЗРАЧАТ СО НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЈА: 7 особини на НЕГАТИВЦИТЕ во вашиот живот

Loading...

Некои луѓе зрачат со негативна енергија и во нивно друштво се чувствуваме лошо, па затоа сосема совршено им прилега прекарот „токсични“ луѓе. Ова се нивните 7 главни карактеристики!1. Ништо што ќе кажете или направите не е доволно добро. Познато?
2. Имаат потреба да ја искоментираат и најситната грешна бидејќи мислат дека се мора да биде совршено. Од каде им е тоа право?
3. Постојано зборуваат за вашето минато и не дозволуваат да се промените. Многу подло и манипулативно.
4. Ќе направат се за да не се чувствувате добро во својата кожа. Откако ќе се разделите од нив, се чувствувате исцрпено и безволно. Не им се важни вашите чувства и воодушевени се кога ќе видат дека не сте во најдобро расположение. Очигледен знак на психички вампиризам.
Еве како да го исчистите домот од негатвна енергија – Прочитајте ТУКА
5. Постојано критикуваат, сакаат се да контролираат и не размислуваат за потребите на другите. Ова ги издава дека копнеат да ви ја исцицааат енергијата.
6.Го нарушуваат вашиот приватен простор и не прифаќаат „не“ за одговор. Веднаш откажете се од ваков човек и тоа без „извини“.
7. Се мора да се врти околу нив, околу тоа што тие сакаат, мислат и чувствуваат. Повторно познато? Абе, ајде!1. Ништо што ќе кажете или направите не е доволно добро. Познато?
2. Имаат потреба да ја искоментираат и најситната грешна бидејќи мислат д

loading...
Loading...