Ѕвезда на Пинк има тело за 10, а кога ќе го видите ОВА ќе ви „штукне умот“

Слободан Радановиќ, кој е ѕвезда на Пинк, на социјалните мрежи го објавува секој чекор кога станува збор за неговиот изглед со оглед на тоа што ред

Пронајдете не на следниве мрежи: